Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

3D Oogcontour-behandeling

artikelnummer: A201

Beschikbaarheid: niet meer leverbaar

Adviesprijs: € 395,00

Onze prijs: € 279,00

3D Oogcontour-behandeling
(Klik op de foto om deze te vergroten)

Wat maakt 3D Oogcontour-behandeling zo bijzonder?

3D Oogcontour-behandeling op basis van Cross-Linked 3D Molecular Structure

De ogen laten het eerst de tekenen van voortijdige veroudering, stress of vermoeidheid zien; de huid rondom de ogen is dan ook tien keer dunner dan de huid op de rest van het gezicht. De huid verliest zijn elasticiteit wanneer wij ouder worden en wordt nog dunner door het afbreken van collageen. Dit proces wordt nog versneld door blootstelling aan zonlicht, roken of andere omgevingsfactoren.

De huid rondom de ogen is constant in beweging - alleen het knipperen zorgt al voor meer dan 10.000 bewegingen per dag. Deze unieke en buitengewoon effectieve oogcontour-behandeling helpt bij het herstellen en bewaren van een jeugdige uitstraling van het gebied rondom de ogen.

Voordelen:

  • helpt de natuurlijke uitstraling van de huid te herstellen;
  • vermindert wallen en donkere kringen;
  • laat de huid er jonger en gezonder uitzien;
  • uw huid voelt zijdezacht aan.

Bevat:

  • 4 x 5ml flesjes met 3D Pure Concentrate
  • 12 zakjes, ieder met 2 oogmaskers

Aanbrengen: open het zakje met het oogsponsje en week dit in de 3D Eye Contour Complex uit het gouden flesje. Plaats de geweekte oogsponsjes onder uw ogen en laat ze 5 tot 10 minute zitten. Haal de sponsjes weg en masseer de restanten aan vocht zachtjes in de huid. De twee gouden 3D Eye Contour-flesjes gebruikt u voor de eerste zes oogsponsjes; de twee rode Intensified 3D Eye Contour-flesjes gebruikt u voor de rest.