Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

BIOX Thermal Beauty Experience Mask

100 ml

artikelnummer: A80

Beschikbaarheid: In voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar!

Adviesprijs: € 100,00

Onze prijs: € 94,90

òf

BIOX Thermal Beauty Experience Mask
(Klik op de foto om deze te vergroten)

Wat maakt BIOX Thermal Beauty Experience Mask zo bijzonder?

Dit exclusieve warmte-gezichtsmasker kenmerkt zich door verschillende warmtefasen. Een onvergetelijke ervaring met opmerkelijke resultaten. Fijne lijnen vervagen en rimpels verminderen aanzienlijk.

Door gebruik te maken van unieke Dode Zee-mineralencomplex, samen met vitamines A, E en C, die bekend zijn om hun anti-verouderingskwaliteiten, worden de poriën geopend en het vuil, olie en toxines door het masker geabsorbeerd.

Het unieke verwarmingseffect zuivert en reinigt uw huid. Het bestrijdt de vrije radicalen, een van de oorzaken van veroudering van uw huid. Het masker is speciaal gemaakt om de bloeddoorstroming in de cellen te bevorderen om zo rimpelvorming tegen te gaan. Het ondersteunt de vorming van een gezonde, verjongde en vernieuwde huid. De speciale actieve ingrediënten dringen diep door in de huidcellen om een mooi uiterlijk te bevorderen. Het resultaat is verbluffend! Een stralende, schone en gezonde huid.

Gebruik:

Het masker bestaat uit twee delen:
1. Een rood magnesiumblokje in het deksel
2. Een het masker in de potje.

Masseer het rode blokje voorzichtig op uw vochtige, gereinigde gezicht. Spoel uw gezicht met water af maar droog het niet. (Door het mineralenblokje wordt de zuurstof van het water in uw huid opgenomen.) Breng met de bijgeleverde spatel het masker op uw gezicht aan. Door een laagje op te brengen krijgt u direct een warmtegevoel. Laat het twee à drie minuten inwerken. Spoel uw gezicht met lauwwarm water schoon.

Advies voor gebruik: gebruik dit één à twee keer per week. Vermijd de ogen, net als bij alle maskers. Als uw huid geïrriteerd is of gevoelig is tijdens de behandeling, spoel dan het masker met water schoon en breek de behandeling af.

Wees de eerste om dit product te bespreken

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

Men's Care Voordeelset

Men's Care Voordeelset

BIOX Voordeelset

BIOX Voordeelset