Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

Blemish Control Acné-behandeling

artikelnummer: A200

Beschikbaarheid: niet meer leverbaar

Adviesprijs: € 120,00

Onze prijs: € 99,00

Blemish Control Acné-behandeling
(Klik op de foto om deze te vergroten)

Wat maakt Blemish Control Acné-behandeling zo bijzonder?

Een speciaal samengestelde behandeling om de acne-vlekjes onder controle te krijgen. Het bestaat uit twee stokjes voor aanbrengen tijdens de dag, een stok voor aanbrengen tijdens de nacht en een sponsje uit natuurlijke plantwortel-vezels.

Het dag-stokje bevat een complex van de meest bekende actieve ingrediënten die u uw huid helpen het eigen natuurlijke afweersysteem te versterken en die het helpen herstellen.

Het nacht-stokje bevat een mengsel van zinkoxide, natrium-leisteenolie en additionele werkstoffen die helpen bij het uitdrogen van de puistjes tijdens de nacht.

Het sponsje uit natuurlijke plantwortel-vezels helpt bij het doden van de bacteriën die acné veroorzaken, helpt de huid op natuurlijke wijze te hydrateren, exfolieert voorzichtig dode huidcellen, helpt bij de PH-balans van uw huid en laat uw verzorgd aanvoelen.

Toepassing: reinig uw huid zo vaak als nodig met het sponsje van wortelvezels, maar wel minstens twee keer per dag. Breng het dag-stokje iedere ochtend aan op hardnekkige puistjes en later op de dag nog eens (het is zo ontworpen dat u het makkelijk mee kunt nemen). Breng iedere avond het nachtstokje direct op de puistjes aan.
Gebruik sponsje: maak het sponsje zacht door het 3 tot 5 minuten in warm water te weken. Masseer uw huid met het sponsje in zachte draaiende bewegingen, daarna het sponsje uitspoelen en drogen.

Door anderen besproken

acne behandeling Besproken door: Na Nguyen (iconic beauty company)
Dit product werkt super. Mijn huid is helemaal zacht en de puistjes zijn rustig geworden al na 1 behandeling. (Geplaatst op 21-04-13)