Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

De unieke wijsheid van Moeder Natuur

De Dode Zee - de genezende werking van de aardePremier richt zich op de unieke wijsheid van de natuur zelf. Door het met de nieuwste technologie imiteren van woestijnplanten is het vasthouden van vocht een nieuw concept dat resulteert in een perfecte balans tussen wetenschap en natuur.

De producten van Premier helpen de opperhuidcellen te stimuleren en de benodigde balans van de huid te herstructureren, en uw huid te voeden en te verstevigen al naar gelang eigen individuele behoeften. De unieke therapeutische eigenschappen van de Dode Zee bestaat ondermeer uit 21 mineralen die bekend staan voor het voeden van de huid, het activeren van de bloedsomloop en voor het verlichten van reumatische klachten en stofwisselingsaandoeningen. 12 van deze mineralen komen alleen in de Dode Zee voor.

Prijswinnaar

De bekroonde en gepatenteerde producten van Dead Sea Premier staan wereldwijd bekend om hun effectiviteit en innovatie. Zo worden de crèmes direct door de huid geabsorbeerd en vormen zo een onmisbare bron aan energie, zuurstof en voeding voor de huid. De normale biologische functie van de ademhaling van de huid wordt niet aangetast. De unieke producten zijn gebaseerd op een geheim en beschermd zuiveringsproces dat de noodzakelijke ingrediënten voor vernieuwing van huidcellen wint en ze combineert met een innovatieve liposomencomplex die de actieve ingrediënten direct aan de huidcellen doorgeeft.

De productenreeks van Premier is wetenschappelijk ontwikkeld door ruimtevaart-dermatologen en scheikundeprofessoren die zich, in samenwerking met een Europees onderzoeksinstituut, hebben toegelegd op de biologische samenstelling van de menselijke huid.

Geschiedenis van het bedrijf

Dead Sea Premier combineert de kracht van de aarde met de meest moderne technieken Premier werd in 1990 opgericht door een groep experts in dermatologie en cosmetica met jarenlange ervaring en kennis van de unieke componenten van de Dode Zee. Na de ontdekking van de verzakkende gevolgen van ruimtereizen voor de huid van astronauten, ging de ontwikkelafdeling van Premier van start om een oplossing voor dit probleem te vinden en ontdekte eigenlijk een heel nieuw proces voor de behandeling van de huid in het dagelijkse leven. Premier gebruikt voor huidverzorging alleen de meest vooruitstrevende cosmeticatechnologie in combinatie met de beroemde mineralen uit de Dode Zee. Het streeft naar een beduidende verbetering van de conditie van het lichaam en de gezondheid van de huid.

Het resultaat van jarenlange research en ontwikkeling (die natuurlijk dagelijks doorgaat) is dat alle Premier-producten actieve en essentiële componenten bevatten, verpakt met de hoogte niveaus aan hygiëne, die uw huid maximum voordeel brengt. De producten bevatten exclusieve componenten die tijdens unieke processen worden geproduceerd door een combinatie van wetenschap, kennis en innoverende technologie in een van de meest geavanceerde medische en cosmetische instituten.