Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

Een natuurwonder

Dode Zee-modder heeft een genezende werkingAl eeuwenlang is de Dode Zee een kuuroord voor gezondheid, rust en schoonheid. Zelfs al voordat Cleopatra verleid werd door de genezende kracht toen zij over het gebied heerste, haar minnaar Marcus Antonius over Rome heerste en Cleopatra over Marcus Antonius heerste door haar beroemde schoonheid die zij in stand hield met de geheimen uit de Dode Zee.

Tegenwoordig staat de Dode Zee bekend om zijn unieke natuurlijke vermogen om de essentiële functies van de huid te regenereren. De antieke wereld onderkende de genezende werking en mensen kwamen uit alle delen van de oude wereld om in de Dode Zee te baden voor de helende verlichting en opmerkelijke resultaten.

De Dode Zee is een van de grootste natuurwonderen ter wereld. Gedurende miljoenen jaren werd dit meer gevormd op het laagste punt op aarde: 420 meter onder de zeespiegel. Deze onnavolgbare zee bovenop de Afrikaanse breuklijn is rijk aan mineralen en is de meest zoute watermassa ter wereld. Het wordt gevoed door de Jordaan uit het noorden en door natuurlijke bronnen en stromen aan de oost- en westzijde.

Deze unieke natuurlijke bron aan mineralen is door de laboratoria van Dead Sea Premier tot nieuwe hoogten gebracht voor het ontwikkelen van de beste huidverzorgingsproducten.

Een unieke therapie

Dode Zee - een openlucht kuuroordIn tegenstelling tot de 3% zoutinhoud van gewoon zeewater bevat het water van de Dode Zee maar liefst 32% aan zouten, samen met een relatief hoge concentratie aan mineralen zoals magnesium, kalk, bromide en kalium. Blootstelling aan het water van de Dode Zee wordt aanbevolen voor het voeden van de huid, verlichten van reumatiek, het activeren van de bloedsomloop en ontspanning.

Dit wordt door Europese ziektekostenverzekeringen onderschreven; zij sturen hun patiënten naar de Dode Zee voor het behandelen van chronische huidaandoeningen en reumatiek. Door de hoge dichtheid van het water kan het lichaam gemakkelijk drijven en deze vrije, ontspannen en gemakkelijke beweging verhoogt de effecten van fysiotherapie.

De beste verzorging voor uw huid

Dead Sea Premier heeft de unieke voordelen van de Dode Zee gekoppeld aan de meest vooruitstrevende en gepatenteerde zuiveringsprocessen in de cosmeticabranche en brengt zo de Dode Zee bij u thuis. De resultaten spreken voor zich