Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

Dead Sea Premier Facelift Kit

artikelnummer: A130

Beschikbaarheid: niet meer leverbaar

Adviesprijs: € 350,00

Onze prijs: € 329,00

Dead Sea Premier Facelift Kit
(Klik op de foto om deze te vergroten)

Wat maakt Dead Sea Premier Facelift Kit zo bijzonder?

Geïnspireerd door de meest recente lifting-methodes heeft Dead Sea Premier Laboratories een niet-chirurgische lift uitgevonden met Osilift® technologie - suikers voor de huid - voor een direct lifting-effect. Een unieke serie van 12 behandelingen met een driestappen-benadering voor een zachtere, steviger en jonger uitziende huid.

Bevat:

  • 12 geavanceerde liftende geconcentreerde maskerdoeken
  • 4 flessen liftende 3-doseringen serum (elk 50 ml)
  • 1 liftende crème-gel (60 ml)

 

Liftend serum

Deze ultieme luxe in huidverzorging biedt een ongeëvenaarde concentratie aan lifting-extracten en Dode Zeemineralen die helpen uw gezicht te veranderen. Een verfriste, satijnen look in plaats van een vermoeide huid. De resultaten zijn direct zichtbaar.

geavanceerde liftende geconcentreerde maskerdoek

Dead Sea Premier heeft een nieuwe mijlpaal gezet in huidverzorging gericht op de rijpere huid met de uniek ontwikkelde liftende geconcentreerde maskerdoeken voor de beste resultaten. Het eerste doekmasker dat een ultra-geconcentreerde dosis van het krachtige Osilift-netwerk van natuurlijke polyosen (suikers) opbrengt, gewonnen uit haver en een combinatie van actieve Dode Zeemineralen en algen. De unieke stof van het masker is doortrokken van het luxueuze lifting-serum, ontwikkeld om vocht in te brengen en zo de elasticiteit en helderheid van de huid terug te krijgen.

Actieve liftende crème-gel

Een krachtige anti-verouderings-behandeling die helpt om de gezichtshuid zichtbaar te liften tijdens het dagelijkse aanbrengen. Dit is een baanbrekende in lifting-methode want de speciale crème helpt het gezicht te versterken en gaat verzakken tegen.

Aanbrengen

Te gebruiken als een intensieve behandeling met één masker per dag voor de duur van 12 dagen, of als onderdeel van uw normale verzorging met tweemaal per week een masker voor de duur van 6 weken.

  1. Giet na het cleansen van het gezicht een derde van de fles Lifting Serum in het lege ronde vakje in de plastic doos.
  2. Maak een Advanced Lifting Concentrated Cloth Mask open, plaats dit in het ronde vak en laat het serum absorberen.
  3. Vouw het doekmasker voorzichtig open en breng het aan op de onderste helft van het gezicht (van de kin tot net onder de ogen) en vouw het daarna terug over de bovenste gezichtshelft. Gebruik uw vingertoppen om het masker aan te drukken totdat het goed vastzit op uw gezicht. Laat het op voor drie minuten.
  4. Haal het masker weg en masseer de overgebleven serum in de huid.
  5. Breng de Lifting Cream Gel aan. Deze hoort tevens dagelijks te worden opgebracht.
  6. Breng make-up of zonnecrème aan naar wens.