Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

Nachtcrème Complex

60 ml

artikelnummer: A14

Beschikbaarheid: In voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar!

Adviesprijs: € 75,00

Onze prijs: € 59,90

òf

Nachtcrème Complex
(Klik op de foto om deze te vergroten)

Wat maakt Nachtcrème Complex zo bijzonder?

Een professionele nachtcrème van Dead Sea Premier met anti-verouderingsingrediënten die helpt tegen schadelijke invloeden van de zon.

Door zonnestralen wordt de productie van donker pigment, melanine, gestimuleerd. Door blootstelling aan zonnestralen worden sproeten gevormd als een natuurlijke afweer en beschermingsreactie van de huid. De celgroei wordt verstoord en oneffenheden komen op het gelaat. Ons geheime proces van deze formule helpt de overmatige melanineproductie tegen te gaan. De sproeten zullen langzaam verdwijnen en uw huid wordt lichter door huidherstel dat plaatsvindt. Uw huid heeft weer een stevige en verjongde uitstraling.

Bevat:

  • Dode Zee-mineralen
  • Squaleen
  • Collagenen
  • Liposomen-complex
  • Vitamines A en E
  • Ureum

Gebruiksaanwijzing: breng dagelijks voor de nacht op een gereinigde huid de gel op die u in het deksel van de crème vindt. Masseer dit met zachte bewegingen in uw huid. Spoel uw gezicht schoon met water en droog uw huid al deppend droog. Breng hierna uw nachtcrème op.

Wees de eerste om dit product te bespreken

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

Gezicht Intensief Voordeelset

Gezicht Intensief Voordeelset