Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

Ageless Future

Ageless Future

Bij het ouder worden worden we geconfronteerd met het onvermijdelijke effect van onze biologische klok, wat resulteert in het verschijnen van lijnen en rimpels, verlies van huidstevigheid en dofheid.

Na 6 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling in de laboratoria van Dead Sea Premier hebben de onderzoekers een nieuw concept ontwikkeld om veroudering te bestrijden: het Seamax Complex.

Dit complex bevat exclusieve Dode Zee-mineralen, gecombineerd met extracten van de inheemse Middelandse Zee-plant Myrtus. Terwijl Dode Zee-mineralen al in bijbelse tijden bekend waren was de Myrtus-plant in de Griekse oudheid beroemd door de essentiële olieën, ook wel "engelenwater" genoemd. Dit was bij de Griekse vrouwen bekend en zou eeuwige jeugd en schoonheid brengen. Dankzij moderne technologie hadden de onderzoekers van Premier succes om uit deze gecombineerde formule een optimaal celvernieuwings-effect te creëren.

Het Seamax Complex vernieuwt en stimuleert de celstofwisseling door de mineralen en de oliën op te nemen in de huid. Het bestrijdt verouderingsverschijnselen en geeft de huid een zachte, soepele, stralende en gezonde uitstraling.

5 artikel(en)

per pagina

Naast elkaar  Onder elkaar 

5 artikel(en)

per pagina

Naast elkaar  Onder elkaar