Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

BIOX Anti-veroudering

BIOX Anti-veroudering

Ervaar zelf de revolutionaire anti-verouderingslijn van Dead Sea Premier. Het ultieme alternatief voor plastische chirurgie!

BIOX Anti-Aging Complex is een resultaatgericht en ontspannend complex voor een intensief anti-rimpeleffect en het is een veilig, prijsgunstig, uitwendig en natuurlijk alternatief voor Botulinum toxine-injecties

Spontane en regelmatige bewegingen in uw gezicht tonen de hele dag uw emoties en laten lijntjes van verschillende diepte in uw huid achter, de zogenaamde expressielijnen. Dit unieke Dead Sea Premier BIOX-complex, rijk aan mineralen uit de Dode Zee, biedt een cosmetische oplossing die de spanning in onderhuidse spieren vermindert en de effecten van de jaren tegengaat. Het vermindert rimpels drastisch, het voorkomt het zakken van de huid en geeft huidtonus en elasticiteit.

Deze geavanceerde en gepatenteerde technologische aanpak biedt direct een verbeterd lifting- en anti-ouderdomsresultaat. Uw huid wordt steviger, stralender en jonger uitziend. Binnen enkele dagen behoudt u uw jeugd en schoonheid.

De BIOX-lijn van Dead Sea premier omvat de producten:

  • BIOX Thermisch Beauty Experience-masker
  • BIOX Intensieve Behandelserum tegen Veroudering
  • BIOX Intensieve Behandelcrème tegen Veroudering
  • Biox Intensieve Oogcrème-behandelgel tegen Veroudering

Gebruiksadvies: breng het BIOX Intensieve Behandelserum tweemaal daag aan en vul dit aan met BIOX Intensieve Behandelcrème voor het beste resultaat. Gebruik naar behoefte het BIOX Thermisch Beauty Experience-masker een of twee maal per week.

5 artikel(en)

per pagina

Naast elkaar  Onder elkaar 

5 artikel(en)

per pagina

Naast elkaar  Onder elkaar