Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

Over ons

Astrid Hyde Welkom, en hartelijk dank dat u bij ons winkelt.

Deadseacosmetica.nl is een webwinkel met uitsluitend de producten van het bedrijf Dead Sea Premier, die de bijzondere eigenschappen van de Dode Zee voor u “in een potje heeft gestopt”. Ik ben met de winkel begonnen omdat ik persoonlijk overtuigd ben van de kwaliteit van deze bijzondere cosmetica-lijn. Ik wil u daarom graag kennis laten maken met wat de Dode Zee voor ùw huid kan betekenen.

In deze webwinkel kunt u overzichtelijk, gemakkelijk en betrouwbaar winkelen vanuit uw eigen huis. Wat voor u prettig is om te weten is dat de producten in deze webwinkel het voordeligst zijn geprijsd. Niet alleen doen de producten wat ze beloven, hier zijn ze ook nog eens ‘n stuk vriendelijker voor uw portemonnee.

Ik ben erg benieuwd of u net zulke goede ervaringen met Dead Sea Premier heeft als ik. Op iedere productpagina kunt u daarom een bespreking intikken om zo uw ervaringen met anderen te delen.

Voor de duidelijkheid: deze webwinkel heeft geen enkele relatie met (dure) verkopen die plaatsvinden via stands op bijv. Schiphol Plaza, Antwerpen, Hoog Catharijne Utrecht, of andere plaatsen. Het enige dat hetzelfde is zijn de prima producten van Dead Sea Premier.

Heeft u niet zoveel ervaring met het in een webwinkel “rond te lopen”, dan nemen wij u bij de hand. Op de pagina Klantenservice vindt u informatie over hoe het bestellen in zijn werk gaat. Komt u er nog niet uit, bel ons dan even op 0182 50 26 25.

Het leuke aan de producten van Dead Sea Premier is dat ze niet alleen goed voor uw huid zijn - ze zijn ook nog eens pure verwennerij!

Ik wens u veel winkelplezier toe,

Astrid Hyde

 

P.s.: de cosmeticalijn van Dead Sea Premier wordt regelmatig uitgebreid. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, geef u dan op voor onze nieuwsbrief. Dat kunt u op bijna iedere pagina doen waar rechts een roze blokje “nieuwsbrief” staat.

 

De Boomgaard

Madelief 2
2851 ZJ Haastrecht
Telefoon: 0182 - 50 26 25

KvK: 50672347
BTW: NL019986191B01
Bank: Rabobank nr. 14 57 30 92

Wat vindt men van ons?

Als de serum op is kom ik bij je terug, absoluut!
Dorine
Hartelijk dank voor deze nette service.
Annemieke
Bedankt voor de super snelle levering.
Natasja
Wat een ontzettend goeie service! ...ik ben een erg blij mens :-).
Nogmaals bedankt, Karin
Wat super dat jullie mij een nieuw masker hebben gestuurd. Bedankt voor alle moeite!
Janny
Bedankt voor het snel oplossen van het probleem.
Mark
Heel hartelijk bedankt voor de snelle verzending van mijn bestelling.. Super!
Een zeer tevreden klant, Sita