Helaas kunt u niet meer via deze webwinkel bestellen omdat Dead Sea Premier het verbiedt dat hun producten tegen onze prijzen worden aangeboden.

Vochtinbrengende Crème voor Normale tot Droge Huid

60 ml

artikelnummer: C1

Beschikbaarheid: niet meer leverbaar

Adviesprijs: € 70,00

Onze prijs: € 59,90

Vochtinbrengende Crème voor Normale tot Droge Huid
(Klik op de foto om deze te vergroten)

Wat maakt Vochtinbrengende Crème voor Normale tot Droge Huid zo bijzonder?

Premier ontdekte dat de afweermechanismen van de planten rondom de Dode Zee erg lijken op die in onze huid. Zij bieden een schat aan medische mogelijkheden en hoge niveaus aan essentiële actieve bestanddelen. Deze luxe crème is verrijkt met Jojoba, ook wel "Het Woestijnjuweel" genoemd, naast 17 andere planten uit Dode Zee-gebied. Het wist tekenen van vermoeidheid en vormt een actieve werkzame stof, een reservoir aan biologische moisturizers die de huid aanvullen en die haar elasticiteit en stevigheid verhogen. Het bevat UVA-en UVB zonnefilter bescherming.

Deze fijne crème is een lichtere formulering van Premier's moisturizers en is geoptimaliseerd voor alle huidtypes (beschikbaar voor de normale, vette, droge en gevoelige huid). Het is perfect voor gebruik als basis voor make-up. Dagelijks gebruik maakt uw huid zijdezacht, glad en verjongd.

Aanbrengen: dagelijks ‘s-ochtends en ‘s-avonds na grondig reinigen van de huid. Masseer de crème in cirkelvormige bewegingen zacht in uw huid.